Vi skaber talenter

28.01.19

Åbent Hus på EUC Syd

Lørdag d. 26 januar blev der afholdt Åbent Hus på alle EUC Syds adresser. Der var et stort fremmøde af både nye elever, forældre og søskende også til nuværende studerende på de forskellige adresser, og det gjorde dagen til en succes.

Annika på 15 år besøgte os på Stegholt i Aabenraa, der rummer uddannelser som bl.a. maler, murer, tømrer, snedker, tandklinikassistent og frisør. Annika var gennem sin skole blevet opmærksom på Åbent Hus, og pga. af sin interesse for frisørfaget havde hun valgt at besøge frisøruddannelsen.

Besøget havde til formål at gøre Annika mere sikker på sit valg af uddannelse.

Også Asbjørn på 15 år besøgte Stegholt. Asbjørn er interesseret i en eux-uddannelse, da han gerne vil læse videre bagefter. Med en EUX-uddannelse har man lige så mange muligheder for at tage en videregående uddannelse som enhver anden med studentereksamen. Det bedste ved EUC Syd er ifølge Asbjørn, at her er meget liv.

Vi håber at alle besøgende har fået noget godt ud af dagen, og at det at komme og se både klasseværelser og værksteder har hjulpet de unge til at blive mere sikre på deres valg af uddannelse. Hvis der efterfølgende skulle opstå nogle spørgsmål er i altid velkomne til at kontakte vores studievejledere på tlf. 74 12 42 42.