Vi skaber talenter

26.10.17

Danfoss blev kåret som Årets Læreplads

Klapsalver og præmieoverrækkelse

Det var et stort tillykke og klapsalver til både Kasper og hans virksomhed Danfoss, da de onsdag eftermiddag blev kåret på EUC Syd som Årets Læreplads 2017.

Kasper Lykke Brandt, der er i lære som industrioperatør med speciale i produktion, står bag indstillingen af Danfoss.

Direktør fra EUC Syd Finn Karlsen holdt tale og overrakte både Kasper og HR Manager Burchard Winski, der er Kaspers chef på Danfoss, præmier og blomster.

Traditionen er, at virksomheden modtager et diplombillede mærket ’Årets Læreplads 2017 - EUC Syd’. Dette års kunstner var Ole Prip Hansen, der er sønderborggenser, og billedet en akvarel af landskab fra hjemegnen Kær. Kasper modtog et gavekort, han kan bruge i forbindelse med sin store interesse for cykling.

Der var omkring 50 personer til stede og som efterfølgende gik om bord i den flotte kage lavet af EUC Syds egen bager og smykket med logo for Årets Læreplads, for Danfoss og så skydelærere, der er et af de præcisionsværktøjer, som Kasper bruger på uddannelsen. Skydelærerne var lavet i både marcipan og små versioner i chokolade som pynt skiftevis med jordbær hele vejen rundt.

Kasper er fra Gråsten og 22 år. Han har været lærling ved Danfoss i omkring 5 år og er færdig med uddannelsen til jul. Kasper skrev en lang og velbegrundet indstilling, og Danfoss er nu sendt videre i den landsdækkende konkurrence som Årets Læreplads i Danmark 2017.