Vi skaber talenter

30.05.16

FoodChallenge 2016 en kæmpe succes

Scenen var sat, da fremtidens gastronomer var i venskabelig dyst på EUC Syd med fokus på håndværk, råvarer og god faglig fællesoplevelse. 

Der var hyggelig kamp til stregen, og catere fra Århus Tech og Svendborg Erhvervsskole kæmpede mod catere fra EUC Syd. Dagen efter var det kokkenes tur til at konkurrere, og de tre hold elever, der blev udvalgt kom fra forskellige restauranter i Aabenraa, Odense og Skagen.

Vinderne fra Cater-dagen blev SE, 2. pladsen gik til Aarhus Tech og 3. pladsen til EUC Syd.

Vinderne fra kokkene kom fra Restaurant Knapp, 2. pladsen gik til Skagen/Odense og 3. pladsen til eleverne fra Christies.

Fagteamet har lavet en flot hjemmeside, og på www.foodchallenge.dk står der mere om alle deltagere, program, rammer, konkurrence-betingelser og der er mange flere billeder.