Vi skaber talenter

Adgangskrav

Adgangskrav og deltagerforudsætninger

Uddannelsen tilrettelægges for unge under 25 år, der:

  1. Har afsluttet 9. eller 10. klasse eller tilsvarende.
  2. Ikke tidligere har gennemført en kompetencegivende uddannelse. 
  3. Ikke har forudsætninger for at påbegynde en erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse.
  4. Er motiverede for uddannelse.

Der er et begrænset antal pladser til rådighed for uddannelsen, og det er Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) i den enkelte kommune, der forestår visitering til uddannelsen. 

Du kan søge ind via UU og uddannelsen starter to gange om året - enten i januar eller august måned.

Post

Vær opmærksom på, at EUC Syd udsender alle breve digitalt.

For dig betyder det, at du skal huske, at tjekke din digitale postkasse. Det er dit eget ansvar løbende at holde dig orienteret om, hvad der ligger i din digitale postkasse - der kan være vigtig post, der måske kræver, at du reagerer eller fx tidsfrister, som skal overholdes.

Digital Post har samme retsvirkning som brevpost, og et brev sendt via Digital Post betragtes som modtaget, når det er leveret til indbakken. Du kan derfor risikere at gå glip af vigtige meddelelser, hvis du ikke jævnligt tjekker sin digitale post.

Du kan få sætte din digitale post til at give dig besked, når der er ny digital post. Under ‘Indstillinger’ kan du oplyse din e-mail og mobilnr. og så modtager du en e-mail/SMS, når der er post til dig.

De sikre hjemmesider, hvor du kan se din digitale post fra det offentlige, er borger.dk eller e-Boks.dk. Digital post sendes krypteret, og det betyder, at sikkerheden er meget høj – også højere end ved almindelig papirpost eller e-mails.