Vi skaber talenter

Rasmus Kvist Christensen er 20 år gammel og fra Aabenraa

Jeg er med i Skills i år, fordi jeg også var med sidste år, og det var en god oplevelse. Det var hårdt, men man lærer en masse ved at deltage, og jeg vil anbefale alle at deltage i Skills, hvis muligheden byder sig.

Jeg går på H4 (hovedforløb 4) på mureruddannelsen og har omkring et halvt år tilbage, så vi er godt i gang med forberedelserne til svendeprøven.

Der er mange gode ting ved at være murer, men jeg sætter specielt pris på friheden, ansvaret, og at man altid kan se, at ens arbejde fører et sted hen. Det bedste er, når man i solskin kan stå og arbejde - man bliver glad af at arbejde udenfor i godt vejr hele dagen.

Generelt så fylder arbejdet meget i mit liv, og jeg er glad for mit fag. I min fritid er jeg meget sammen med mine venner og familie.

På EUC Syd mangler der intet i forhold til faciliteter og materiale. Samtidig har vi som elever også mulighed for at sætte præg på vores undervisning. Har vi idéer og forslag bliver de oftest taget godt i mod og brugt af vores lærere.

Når jeg er færdig, så vil jeg rigtig gerne til Norge og arbejde med fliser, og jeg ved, at når jeg kommer tilbage til Danmark igen, er der god mulighed for at finde et job.

 

 

Rasmus er i lære hos Murermester Lars Johansen i Hellevad og bliver svend i begyndelsen af 2017.