Vi skaber talenter

Linette er 18 år og fra Sønderborg

Jeg deltager i Skills, fordi jeg blev spurgt af min lærer og sagde selvfølgelig ja. Det er en god mulighed for at få en masse erfaring, som jeg kan bruge i fremtiden.

Jeg fik min læreplads ved at ringe rundt, og min mester sørgede for, at jeg kunne komme en måned i praktik. Efter måneden var slut, valgte han at give mig mulighed for at komme i delelære.

I sin tid havde jeg faktisk en drøm om at blive frisør, men jeg havde i lang tid sat pris på at male og tegne i min fritid, så da jeg fik tilbud om maleruddannelsen, kunne ikke sige nej.

Det bedste ved at være maler er, at jeg kan få lov til at fordybe mig i mit arbejde. Specielt synes jeg, at det at male bevaringsværdige huse er rigtig spændende. Her får jeg mulighed for virkelig at fokusere på det, jeg laver og fordybe mig i det. Jeg sætter virkelig pris på at få lov til at bruge mine hænder og udfolde min kreativitet.

EUC Syd har kompetente lærere og rigtig gode faciliteter. Ud over det er sammenholdet og fælleskabet blandt eleverne rigtig godt, og vi bruger hinanden meget.

Mit mål er at blive malersvend, hvilket jeg jo med stor sandsynlighed bliver, og så tager jeg i øvrigt bare en dag ad gangen.

 

Linette er i delelære hos Malermester Morten Duus og er færdig til december 2018.