Vi skaber talenter


Daniel Mc Intosh Knudsen er 19 år og fra Rødekro

Jeg er med i Skills, fordi en af vores lærere efterlyste nogen, der havde mod på at være med. Jeg meldte mig - og det havde de sådan set også regnet med, vel fordi jeg er dygtig og har gnisten. Når jeg er med i en konkurrence, går jeg efter at vinde.

Jeg har valgt tømreruddannelsen, fordi jeg havde lidt kendskab til det at være tømrer gennem noget familie, og så kan godt lide at bruge min krop og arbejde med mine hænder.

Man arbejder med mange forskellige ting, nogen gange udenfor, hvilket er noget af det gode ved at være tømrer - når det er godt vejr. Det mindre sjove kan være sådan noget som at skulle arbejde udenfor, når det virkelig er koldt og man bare fryser, eller når man skal lave noget, der er beskidt - f.eks. at rive et gammelt loft ned, som støver helt vildt og gammelt isolering falder ned på en ...

I min fritid går jeg til fodbold tre gange i ugen. Jeg går også på jagt, og så er jeg begyndt at cykle engang imellem for at prøve kræfter med det.

Jeg har ikke de helt store planer for fremtiden endnu. Der er jo et lille stykke tid til, at jeg kan kalde mig for tømrersvend. Men jeg tænker da lidt over forskelige ting som at læse videre til arkitekt. Det er også en mulighed, at jeg tager til Færøerne for at prøve at arbejde der og se, hvordan de gør tingene - og det er nok delvis, fordi jeg selv kommer fra Færøerne og også har familie der.

Jeg har det godt med at gå på EUC Syd. Jeg har været på skole med nogle flinke folk, som jeg har haft det godt og sjovt med, og så har jeg haft nogle gode lærere. Vi kommer godt ud af det med hinanden og der er nok en af grundene til, at man lærer noget.

Daniel er i lære hos HC. Nornsom ligger i Over Jerstal, Vojens.

Han er lidt over halvvejs i uddannelsen og bliver svend i marts 2018.