Vi skaber resultater

Industriel produktion

Har du teknisk snilde og brænder du for teknik og teknologi. Er du fascineret af mekanik og robotter, og kunne du tænke dig at arbejde med de programmer og maskiner, der får verden til at hænge sammen?

Det handler om produktion og mekanisk snilde, så du skal fx tegne i AutoCad, arbejde med forskellige materialer, som du skal dreje og fræse - og har du valgt fagretningen i Tønder kommer du også til at udfolde og sammenføje metal ligesom en smed. 

I skal lave forskellige ting til et hus. Du skal fx prøve at projektere og tegne og efterfølgende fremstille noget af et hus i træ. Der vil indgå projekter, typisk inden for de uddannelser som fagretningen peger imod. Måske skal du sørge for, at der er lys og varme, som så skal monteres, og du kan også skulle prøve at mure.

Du vil gennem alle mulige opgaver få et indblik i de forskellige brancher, og en forståelse for hvad der skal til for at være på arbejdsmarkedet. Der vil indgå fag som fx dansk og matematik i forløbet ,og du kommer også til at arbejde med it. Fx kan du lave en lille film, som demonstrerer hvordan sikkerhed indtænkes forsvarligt i værkstedet. Du skal lave en brochure måske over uddannelsen til Industritekniker, og så skal du lave en kort præsentation af et af de produkter, du har fremstillet i maskinværkstedet.

Er oplagt hvis du vil være fx Industitekniker, Industrioperatør, Teknisk designer, Værktøjsmager, Smed.

Optagelse.dk
 www.optagelse.dk skal du vælge hovedområdet:

  • Teknologi, byggeri og transport.
Info
Startdato på GF1: 14.08.23
Startdato på CNC-tekniker 14.08.23
Startdato på Industritekniker 14.08.23
Startdato på Klejnsmed, Smed bearbejdning 18.01.24
Startdato på Teknisk Designer bygge- og anlæg, Teknisk Designer industriproduktion. 18.01.24
Startdato på Elektriker 14.08.23
Startdato på Murer, Flisemontør 14.08.23
Startdato på Træfagenes byggeuddannelse (tømrer). 14.08.23
Navn: Industriel produktion
Varighed: 20 uger
Adgangskrav: Bestået folkeskolens afgangseksamen Studievalgsportefolio Uddannelsesparathedsvurdering Mindst karakteren 02 i dansk og matematik
Økonomi: SU
Geografisk placering
Tønder Plantagevej 35 6270 Tønder
Haderslev Christen Kolds Vej 20 6100 Haderslev