Vi skaber resultater

Byggemontagetekniker

Som byggemontagetekniker anvender du forskellige maskiner og værktøj i arbejdet med opsætning, montage og beklædning af vægge, lofter og tagskeletter. Du monterer også indvendige døre og glaspartier, og du arbejder typisk med træ, metal og gips.

Du lærer at opsætte elementer som fx skabe, reolsystemer, køkkener og at opstille stilladser til brug i arbejdet og en vigtig del er at kunne forstå de tekniske vejledninger og at planlægge dit arbejde derefter. Som færdiguddannet arbejder du med forskellige materialer i nærheden af strøm og vand, så du lærer også om love og regler, sikkerhed og beskyttelse.

Du bliver typisk ansat i firmaer med speciale i indretning af kontorer og bygninger m.m. - med mindre du vælger at starte dit eget firma.

På skolen får du bl.a. undervisning i fagene byggemontageteknik, matematik, materialeforståelse og nivellering. Men du skal også have fag som arbejdsmiljø og ergonomi.

Du kan videreuddanne dig inden for træfagene.

Hele uddannelsen foregår på EUC Syd.

Info
Startdato på GF2: 09.08.21
Startdato på Byggeri & strøm 09.08.21
Navn: Træfagenes byggeuddannelse, snedker eller maskinsnedker
Varighed: 1 år 11 mdr.
Trin og specialer: Byggemontagetekniker
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02 i dansk og matematik
Økonomi: SU
Funktioner
Geografisk placering
Aabenraa Stegholt 35-36 6200 Aabenraa
15.04.21 / Generel,Erhvervsuddannelse & Vis alle Kunne du tænke dig en uddannelse indenfor automatisering, der ruster dig til fremtiden? Frederik Buster Hansen og Mads Skov Hansen er blevet færdiguddannet automatiseringstekniker - en uddannelse de føler har givet dem kompetencer, der matcher deres forskellige interesser. Uddannelsen... Læs mere »
Se alle nyheder »