Vi skaber

resultater

19.09.19

Industrioperatør branchemøde

Informationsmøde om fremtidens industrimedarbejder – industrioperatøren

Hvor og hvornår

Den 19. september kl. 15:00 – 17:00

Abena Produktion A/S
Erik Jessens Vej 37
6200 Aabenraa

Hent vedhæftet invitation
___________________

Tilmelding 
senest den 12. september med firmanavn og antal på:

http://web13.itcsyd.dk/off2/

Fleksibilitet, kvalitetsstyring og produktivitet i en uddannelse målrettet ufaglærte og erfarne medarbejdere i industrien

Industrioperatører bidrager til øget produktivitet via teknisk kompetence, bedre samarbejdsevner og større forståelse for produktion.

Værdien af en industrioperatør mærkes allerede i løbet af uddannelsen. Medarbejderens læring vil styrke nysgerrigheden og omstillingsparatheden, og give virksomheden bedre muligheder for fleksibilitet.

Herudover vil viden og erfaring med it, sprog og problemløsning øge medarbejderens selvstændighed, og lyst og evne til at kunne rotere mellem mange forskellige typer af opgaver.

Kom og hør om uddannelsen til industrioperatør og hvad industrioperatøren kan bidrage med af kompetencer til din virksomhed.

På informationsmødet vil du have mulighed for at høre om tilskudsmuligheder til efteruddannelse af dine medarbejder til industrioperatør – måske kan dine medarbejdere opkvalificeres uden omkostninger for din virksomhed.

Du vil også have mulighed for at høre om uddannelsens opbygning og forløb, og høre mejerichefen fra ARLA fortælle om deres gode erfaringer med industrioperatøruddannelsen.  

Vel mødt

Erhvervsskolen EUC Syd, Dansk Industri, 3F og Industriens uddannelser.

Object reference not set to an instance of an object.

Dato
Fra: 19.09.19
Til: 19.09.19
Geografisk placering
Aabenraa Stegholt 35-36 6200 Aabenraa
Funktioner
Info
Tilmelding senest den 12. september Link direkte t.v.