Vi skaber

resultater

25.01.20

Åbent hus 2020

I Aabenraa og Tønder

Adresserne Stegholt 35-36 og Lundsbjerg Industrivej 50 i Aabenraa samt Plantagevej 36 i Tønder holder Åbent hus 

lørdag d. 25. januar kl. 10-13

Hent programmer:

 

Overblik over alle de forskellige uddannelser på adresserne

_____________

Bemærk, at der er afholdt Åbent hus  i Sønderborg og Haderslev i november 2019.

_____________

Lørdag d. 25. januar kl. 10-13 holder vi Åbent hus i Aabenraa og Tønder for alle interesserede – så alle er velkomne, og der sker en masse:

Vores elevguider tager imod og giver gerne en rundtur på adressen. Besøgende kan snakke med elever og undervisere fra alle de forskellige uddannelser, og vejlederne er også klar med svar. Man kan også selv gå rundt og se eleverne arbejde, få et indtryk af skolen, undervisningslokaler, værksteder, værktøj, maskiner og materialer og se det hele i brug.

Der er en masse forskelligt at se eller prøve på de enkelte adresser relateret til adressens uddannelser - det kan ud over arbejdende elever, der gerne fortæller, være konkurrencer, quizzer, præmier og salg.

Stegholt – fx:
Gastronomeleverne har fået til udfordring, at de skal fremstille 3-retters smagsprøver af de danske råvarer, der er i sæson netop nu. Murer Anders Lunding Nielsen fortæller om sin deltagelse ved DM i Skills her i januar, på tandklinikassistentuddannelsen kan man se, hvordan en dagligdag kan se ud for eleverne og teknisk design-uddannelsen har præsentation om uddannelsens mange muligheder.

Lundsbjerg – fx:
Prøv ved transportuddannelserne at tage en del af teoriprøven til kørekort, kør slalom omkring kegler eller lav øvelser med kran - og i øvrigt kan man sparke dæk på de mange forskellige køretøjer ;-).

VVS-energiteknik har lavet en vandlabyrint og en konkurrence ”Hvem finder den hurtigste vej”. Der er arbejdende værksted med blik, skifer og plastsvejsning, og hovedforløbselever på personvognsmekaniker arbejder med bl.a. indsprøjtnings- og tændingsanlæg, diagnose og emissionssystemer.

Tønder – fx:
Bagerafdelingen fremstiller smagsprøver, og de yngste gæster kan lave sig en pandekage. Der er som sædvanligt salg fra bagerbutikken og smedeteamet fortæller om uddannelsen, hvor eleverne viser forskellige arbejdsmetoder. Ved elektrikerne er der mulighed for at skifte en stikkontakt og at samle en forlængerledning, og så er der rundvisning på bl.a. Campusområdet og på skolehjemmet.

Der er mange flere aktiviteter – se programmerne for hver enkelt adresse - ovenfor. Der er også link til oversigten over uddannelser på de tre adresser.

Grundforløb 1 og 2 - og opstart på uddannelse
Kommer man fra 9./10. fortæller vi alle steder om grundforløb 1 og valg af fagretning. Er man ældre, og er det et par år siden, man forlod folkeskolen, startes direkte på grundforløb 2. Få dine egne muligheder fortalt.
Næste opstart for nye hold af erhvervsuddannelser både grf. 1 og 2 er til august 2020.

Alle steder byder vi på gratis kaffe og te.

Teknisk Gymnasium
I Tønder er der informationsmøde om htx ved Åbent hus kl. 11.

På Stegholt er gymnasiet også åbent ved Åbent hus med elever og lærere, og der er desuden særlig informationsaften på tirsdag d. 21. januar kl. 17.

 

Dato
Fra: 25.01.20
Til: 25.01.20
Geografisk placering
Aabenraa Stegholt 35-36 6200 Aabenraa
Aabenraa Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa
Tønder Plantagevej 35 6270 Tønder