EUC Syd-filmen

tryk på pilen >>>

Vi skaber

talent og innovation

Se mere »

Vi skaber bæredygtighed

Se mere »

Nyheder

27.01.21 / Generel,Erhvervsuddannelse,EUX,Teknisk Gymnasium,IB Diplom & Vis alle Åbent hus og infomøder er virtuelle i uge 4 - hør om Teknisk Gymnasium, Internationalt Gymnasium eller om erhvervsuddannelse som EUD eller EUX Læs mere »
Se alle nyheder »

Begivenheder

26.01.21 Infomøder - Teknisk Gymnasium og Internationalt Gymnasium, IB Virtuelle møder med information om htx og ib Læs mere »
26.01.21 Åbent hus 2021 Virtuelt åbent hus med information om EUD og EUX Læs mere »
Se alle begivenheder »

Velkommen til Sønderjyllands kraftcenter

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitutioner – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

På alle vores uddannelser bliver elever, kursister og virksomheder klædt på til virkeligheden – hvad enten de gerne vil efteruddanne sig selv eller deres medarbejdere, drømmer om et liv som håndværker eller vil have en eksamen, der giver dem adgang til de videregående uddannelser. På EUC Syd får alle præcis de kompetencer, de skal bruge. 

Bæredygtighed

Vi arbejder på ikke bare ud fra en miljømæssig bæredygtig tilgang i undervisningen, men også i drift og udvikling. Læs mere om vores forskellige indsatser her.

facebook

facebook