Vi skaber arbejdsglæde

Kursistafdelingen

Den ideelle ramme om dit ophold

EUC Syds kursistafdeling 'Skolehjemmet' indeholder 28 indbydende værelser med eget bad, toilet, fladskærms-tv og trådløst internet.  Enkelte værelser er særligt indrettet med ekstra plads og faciliteter til handicappede. Alle værelser er med sengetøj, linned og håndklæder.

Kursisterne har fælles opholdsrum og spisestue, og du kan frit benytte alle afdelingens fritidsfaciliteter - f.eks. motionsrum, gymnastiksal, sauna, billard og bordtennis. Du kan gå eller løbe ture i naturskønne omgivelser – skolehjemmet ligger blot 500 m fra Sønderskoven, der grænser ned til stranden. Der er rig mulighed for udfoldelse i naturen, og Skolehjemmet ligger i fem minutters gåafstand fra kursusværksteder og -lokaler.

Læs mere og få praktiske oplysninger i vores folder  

BEMÆRK: EUC Syd er kontantløs

Vi modtager og udbetaler ikke kontanter. Kantinerne kan modtage følgende betalingsformer:

  • Diverse betalingskort
  • E-betalingskort/dankort via mobil
  • Kontaktløse betalinger
  • Flere steder kan der endvidere bruges Mobilepay.

Sønderborg og omegn

Sønderborg ligger i en af Danmarks mest dynamiske erhvervsregioner. Området er centrum for en række højteknologiske og internationalt orienterede virksomheder, og her er et stort udbud af moderne og fremtidsorienterede uddannelsesinstitutioner. 

I byens centrum ligger Viden-, kultur og koncertcenter Alsion, og langs havnepromenaden ligger hyggelige restaurationer med et livligt sejler- og caféliv. 

Sønderborg er også rig på historie og byder bl.a. på seværdigheder som Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke, hvor et af Danmarks historiens blodigste slag fandt sted, samt Sønderborg Slot, hvor den landflygtige Christian II var fange i 17 år. 

Endelig ligger Sønderborg naturskønt til sund, skov og strand, gode løberuter, tæt på oplevelsesparken Universe på Nordals og et bredt udvalg af indkøbsmuligheder i Flensborg.

Sådan finder du vej

Kursistafdelingens adresse er:

Søndre Landevej 28, 
6400 Sønderborg 

EUC Syd og Skolehjemmet ligger ca. 7 km fra Sønderborg lufthavn, ca. 3 km fra Sønderborg togstation, og ca. 850 m fra busstationen.

Ankomst i bil fra Jyllandssiden

Kør over Alssundbroen og drej til højre i rundkørslen mod Sønderborg Øst. Følg Grundtvigs Allé til lyskrydset på Sdr. Landevej. Drej til højre - EUC Syd, Skolehjemmet og Kursistafdeling ligger 200 m. fremme på venstre side. Følg skiltning for parkering.

Ankomst i bil via Bøjden-Fynshav

Kør lige ud ad Færgevej og følg hovedvej 8 mod Sønderborg. I anden rundkørsel: Drej af mod Sønderborg Øst og følg Augustenborg Landevej til krydset med Shell Tanken. Drej til venstre ad Grundtvigs Allé og kør til lyskrydset på Sdr. Landevej. Drej til højre og så ligger EUC Syd, Skolehjemmet og Kursistafdeling 200 m. fremme på venstre side. Turen tager knap 20 min. Book Bøjden-Fynshav-færgen

Værd at vide

Ankomst og indlogering

Søndage kan du indlogere dig fra kl. 19.30-22.30. 
Fra mandag til torsdag er kontoret åbent fra kl. 13.00 – 22.30.  
Fredag fra kl. 7.30 – 22.30.

Telefon

Ved akut opstået behov kan du udenfor almindelig åbningstid komme i kontakt med personalet på skolehjemmet på tlf. 5131 4758.

Post

Husk at spørge efter post på kontoret.

Afrejse

På afrejsedagen er værelset til disposition til kl. 8.00. Du skal aflevere nøglen på kontoret, når du tjekker ud, og du kan få opbevaret din bagage.