Vi skaber
resultater

Tilmeld venteliste

Der er i øjeblikket ikke flere ledige pladser på det valgte kursus. Du kan skrive dig op på ventelisten, hvor du vil få en mail når der igen er ledige pladser på kurset.

Tilmeld ventelisten

Du er nu tilmeldt

Vælg dato


15-11-2017 ( Stegholt 35 )
Kommunikation og konfliktløsning på tandklinikken
  • 15-11-2017 ( Stegholt 35 )
    Kommunikation og konfliktløsning på tandklinikken

Kommunikation og konfliktløsning på tandklinikken

Tandklinikassistenten spiller en meget aktiv og vigtig rolle i tandplejeteamet med flere og flere selvstændige arbejdsopgaver inden for patientbehandling, drift og administration. EUC Syd er en enestående mulighed for dig som tandklinikassistent til at opkvalificere dig til at kunne varetage de nye opgaver.

Det kan være spændende at lære nyt, at komme på kursus og blive klogere. Men det er først, når den nye viden bringes i spil i løsning af opgaver på klinikken, der udvikles kompetencer og skabes værdi for klinikken.

Under kurset arbejder vi med bevidst og fokuseret læring og udvikler deltagernes evne til at reflektere over læringsprocessen og relatere den til anvendelse i arbejdet på klinikken. 

Det er skolens politik at tilrettelægge og udbyde efteruddannelse i samarbejde med såvel den private som den offentlige tandpleje for at imødekomme det efteruddannelsesbehov, som de igangværende strukturændringer indenfor tandplejen vil medføre. I de kommende år vil der ske store ændringer inden for den private tandpleje med sammenlægning af flere små praksis til større enheder, og samme tendens ses i den kommunale tandpleje, hvor  storklinikker vinder frem. 

Alle disse forandringer medfører en ændret arbejdsfordeling i teamet, som i mange tilfælde medfører et efteruddannelsesbehov. Det er en del af EUC Syds vision at være med til at dække dette behov igennem AMU-kurser eller kurser vi tilrettelægger individuelt efter jeres kliniks behov.

Du er velkommen til at kontakte kursussekretæren for yderligere oplysninger. 

Fag på dette kursus

48026 - Kommunikation og konfliktløsning på tandklinikken

Læs mere »
Info
Ledige pladser: 0
Tilmeldingsfrist: 14-11-2017
Startdato: 15-11-2017
Slutdato: 16-11-2017
Varighed: 2 dage
Undervisningstid: 08:10-15:34
Pris: 216 kr
Kviknummer: 5374014802617050
Info
Kontaktperson
Irma List +4574124105 ili@eucsyd.dk
Funktioner