Vi skaber talenter

Intern, ekstern transport og lager

Find dit kursus og klik dig videre. Du bliver guidet igennem og får mulighed for med det samme at afsende din tilmelding. AMU og efteruddannelse – Efteruddannelse; en verden af muligheder hos EUC Syd har vi mere end tusind forskellige kurser.

  Info

  TRANSPORT 

  Foldere: 

  Kvikguide - 2. halvår 2017

   

  Meritvejen: 

  Når du vælger Meritvejen, tilpasser vi uddannelsen præcis til dine erfaringer. For du skal selvfølgelig ikke på skolebænken for at lære noget, du allerede kan. Til gengæld lærer du mere om branchen, nye opgaver samt love og regler. Når du er færdiguddannet, er du faglært og får naturligvis svendebrev på dine stærke kompetencer.

  Det er ikke alle, der kan gå Meritvejen, for den er skræddersyet til dig, der allerede har erfaring. Du skal således være mindst 25 år og have minimum fire års erfaring fra branchen. Du skal ligeledes indgå en lærekontrakt med en virksomhed. Det kan f.eks. være din nuværende arbejdsgiver, hvis du i dag arbejder som chauffør.


  Du kan læse mere om Meritvejen her,  og i det nedenstående kan du se alle vores tilbud om efteruddannelse for chauffører.