Vi skaber talenter

Tilmeld venteliste

Der er i øjeblikket ikke flere ledige pladser på det valgte kursus. Du kan skrive dig op på ventelisten, hvor du vil få en mail når der igen er ledige pladser på kurset.

Tilmeld ventelisten

Du er nu tilmeldt

Vælg dato


25-2-2019 ( Stegholt 35 )
Almen fødevarehygiejne
  • 25-2-2019 ( Stegholt 35 )
    Almen fødevarehygiejne

Almen fødevarehygiejne

Er du ansat i et storkøkken – uanset om det er i børneinstitution, skole, kantine, idrætscenter, kaserne, sygehus eller plejecenter – er det dig, der hver dag sørger for en god og lækker madoplevelse af høj kvalitet. Derfor ved du også, at dine veludviklede smagsløg og kreative evner i køkkenet er ligeså vigtige som f.eks. ledelse, hygiejne og viden om ernæring.

Hos EUC Syd sørger vi for, at du kan blive ved med at videreudvikle dine evner og samtidig holde fingeren på pulsen i forhold til fødevarebranchens mange krav og udfordringer. Der gør vi gennem en bred vifte af målrettede kurser, så du altid kan få den viden, du har brug for.

Fag på dette kursus

45818 - Almen fødevarehygiejne

Læs mere »
Info
Ledige pladser: 5
Tilmeldingsfrist: 24-2-2019
Startdato: 25-2-2019
Slutdato: 27-2-2019
Varighed: 3 dage
Undervisningstid: 08:10-15:34
Pris: 372 kr
Kviknummer: 5374014581819001
Info
Kontaktperson
Maja Ågård Jørgensen +4574124102 maaj@eucsyd.dk
Funktioner