Vi skaber talenter

Tilmeld venteliste

Der er i øjeblikket ikke flere ledige pladser på det valgte kursus. Du kan skrive dig op på ventelisten, hvor du vil få en mail, når der igen er ledige pladser på kurset.

Tilmeld ventelisten

Du er nu tilmeldt

Vælg dato


21-12-2022 ( Stegholt 35 )
<p>Kalkulation ved produktion af mad</p>
  • 21-12-2022 ( Stegholt 35 )

    Kalkulation ved produktion af mad

Kalkulation ved produktion af mad

Du kan anvende beregningsprincipper og kalkulationsmetoder til dimensionering af en madproduktion.Du kan beregne svind for forskellige fødevaregrupper, mængder, kost- og salgspris samt dækningsbidrag og kalkuleret dækningsgrad. Du har viden om svindprocenter på forskellige fødevaregrupper og kan beregne svind på klargøring, produktion og anretning.

Fag på dette kursus

48772 - Kalkulation ved produktion af mad

Læs mere »
Info
Ledige pladser: 20
Tilmeldingsfrist: 20-12-2022
Startdato: 21-12-2022
Slutdato: 23-12-2022
Varighed: 3 dage
Undervisningstid: 08:00-15:25
Pris: 382,00 kr
Kviknummer: 5374014877222050
Info
Kontaktperson
Maja Ågård Jørgensen +4574124102 maaj@eucsyd.dk
Funktioner