Vi skaber

talent og innovation

Vi skaber bæredygtighed

Se mere »

Nyheder

02.12.22 / Vis alle,Generel,Erhvervsuddannelse,EUX,Teknisk Gymnasium,IB Diplom & AMU / Efteruddannelse Åbent hus med fremvisning af hele uddannelsespaletten Læs mere »
Se alle nyheder »

Begivenheder

11.10.22 Åbent hus 2022 og 2023 Kom og besøg os - og tag dine forældre og søskende med Læs mere »
12.10.22 Infomøder om Teknisk Gymnasium og International Baccalaureate 2023 Teknisk Gymnasium i Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa samt Internationalt Gymnasium i Sønderborg inviterer til... Læs mere »
Se alle begivenheder »

Velkommen til Sønderjyllands kraftcenter

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitutioner – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

På alle vores uddannelser bliver elever, kursister og virksomheder klædt på til virkeligheden – hvad enten de gerne vil efteruddanne sig selv eller deres medarbejdere, drømmer om et liv som håndværker eller vil have en eksamen, der giver dem adgang til de videregående uddannelser. På EUC Syd får alle præcis de kompetencer, de skal bruge. 

Bæredygtighed

Vi arbejder på ikke bare ud fra en miljømæssig bæredygtig tilgang i undervisningen, men også i drift og udvikling. Læs mere om vores forskellige indsatser her.