Vi skaber

talent og innovation

Se mere »

Vi skaber bæredygtighed

Se mere »

Nyheder

29.11.23 / Generel & Vis alle Kom til Åbent hus torsdag d. 30. november Vores adresser i Haderslev og Sønderborg holder åbent fra kl. 14 - 18. Vi glæder os til at se dig:) Læs mere »
Se alle nyheder »

Begivenheder

24.08.23 Åbent hus 2023/2024 EUC Syd inviterer til Åbent hus Kom og besøg os - og hør mere om alle vores uddannelser. Tag gerne dine forældre og... Læs mere »
24.08.23 Informationsmøder 2024 EUC Syd holder informationsmøder omkring Teknisk Gymnasium og International Gymnasium. På det Tekniske Gymnasium kan... Læs mere »
Se alle begivenheder »

Velkommen til Sønderjyllands kraftcenter

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitutioner – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

På alle vores uddannelser bliver elever, kursister og virksomheder klædt på til virkeligheden – hvad enten de gerne vil efteruddanne sig selv eller deres medarbejdere, drømmer om et liv som håndværker eller vil have en eksamen, der giver dem adgang til de videregående uddannelser. På EUC Syd får alle præcis de kompetencer, de skal bruge. 

Bæredygtighed

Vi arbejder på ikke bare ud fra en miljømæssig bæredygtig tilgang i undervisningen, men også i drift og udvikling. Læs mere om vores forskellige indsatser her.