Vi skaber talenter

Mad og service - med fokus på sundhed

Gennemføres på Haderslev Produktionsskole Opstart 14. august 2017

Dagligdagen på Mad og service
På KUU Mad og service kommer du til at være en del af et fællesskab, hvor der er plads til dig, som den du er. Under hele uddannelsen vil der udover de boglige fag, være undervisning i grupper, hvor undervisningen er specielt tilrettelagt efter dit valg af erhvervstema. Undervisning for hele holdet foregår primært på klassen, hvor KUU fagene og det samfundsorienterende kommer i spil.

Undervisning i grupper henvender sig til erhvervstemaet Mad og service. Udover praktiske opgaver og aktiviteter i skolens køkken værksted vil vi også fagfagligt dykke ned i måltidet herunder ernæringslære, mødet mellem mennesker samt service set som ydelse og det brede sundhedsbegreb. Små projektopgaver og virksomhedsbesøg vil også forekomme.

Der vil igennem hele uddannelsen være personlighedsudviklende aktiviteter, hvor det individuelle menneske kommer i spil. Ca. hver sjette uge bliver der afholdt personlige samtaler, hvor delmål drøftes og fastsættes. Der tales om trivsel, og hvad vi som undervisere har obser-
veret, således en kontinuerlig personlig udvikling så vidt muligt sikres.

Det individuelle tager samtidig udspring i tilbagemeldinger fra erhvervstræningspladserne og naturligvis dine egne oplevelser.

Hvilke typer virksomheder kommer du i erhvervstræning i?
Det vil typisk være i køkkener/kantiner, caféer eller fødevarebutikker, andre slags butikker etc. Men tilpasses så vidt muligt efter den enkeltes ønske.

Fag:

  • Almene fag der afsluttes på D-niveau:
    Dansk og matematik
  • Mulighed for kompetencegivende kurser.

Hvilke jobmuligheder:
Uddannelsen tager 2 år (4 semestre). Som tidligere skrevet er undervisningen meget individuel og så vidt muligt tilrettelagt den enkeltes behov. Der vil være stor mulighed for personlig udvikling og udvikling af fagene dansk og matematik. En udvikling der er svær at forudsige. Så jobmæssigt kan det varier fra at komme videre på en erhvervsskole til evt. at komme i job inden for Mad, service og sundhedssektoren.