Vi skaber arbejdsglæde

Kursistafdelingen

Den ideelle ramme om dit ophold

EUC Syds kursistafdeling 'Skolehjemmet' indeholder 28 indbydende værelser med eget bad, toilet, fladskærms-tv og trådløst internet. Enkelte værelser er særligt indrettet med ekstra plads og faciliteter til handicappede. Alle værelser er med sengetøj, linned og håndklæder.

Skolehjemmet ligger i fem minutters gåafstand fra kursusværksteder og -lokaler.

I kursistafdelingen har kursister fælles opholdsrum og spisestue, og du kan frit benytte alle afdelingens fritidsfaciliteter - f.eks. motionsrum, gymnastiksal, sauna, billard og bordtennis.

Læs mere og få praktiske oplysninger i vores folder.  

BEMÆRK: EUC Syd er kontantløs

Vi modtager og udbetaler ikke kontanter. Kantinerne kan modtage følgende betalingsformer:

  • Diverse betalingskort
  • E-betalingskort/dankort via mobil
  • Kontaktløse betalinger
  • Flere steder kan der endvidere bruges Mobilepay.

Værd at vide

Ankomst og indlogering

Søndage kan du indlogere dig fra kl. 19.30-22.30. 

Bemærk, at indkvartering søndag aften (aftenen før første kursusdag) kun kan ske, hvis du har mere end 2 timers transporttid med offentlig transport fra din bopælsadresse til uddannelsessted. 

Kontor åbningstider

  • Mandag til fredag kl. 07.00-07.15
  • Mandag og onsdag kl. 13.00-22.30
  • Tirsdag og torsdag kl. 15.00–22.30.  
  • Fredag er der åbent kl. 7.30–08.00 og igen fra kl. 16.00-23.00.

Telefon
Udenfor almindelig åbningstid kan du komme i kontakt med personalet på skolehjemmet på tlf. 5131 4758.

Post
Husk at spørge efter post på kontoret.

Afrejse
På afrejsedagen er værelset til disposition til kl. 8.00. Du skal aflevere nøglen på kontoret, når du tjekker ud, og du kan få opbevaret din bagage.

Fritid i Sønderborg og omegn

Efter arbejdsdagen er der rig mulighed for udfoldelse i naturen. Sønderborg ligger naturskønt med sund, skov og strand. Der er gode løberuter, og skolehjemmet ligger blot 500 m fra Sønderskoven, der grænser ned til stranden, hvor der også er badeanstalt med vinterbadning. 

I byens centrum ligger Viden-, kultur- og koncertcenter Alsion samt Sønderborghus, der er kultur og medborgerhus med et stort og bredt musikprogram, og i gågaden og langs havnepromenaden ligger hyggelige restaurationer med et livligt sejler- og caféliv. 

Sønderborg er rig på historie og byder bl.a. på seværdigheder som Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke, hvor et af Danmarks historiens blodigste slag fandt sted, samt Sønderborg Slot, hvor den landflygtige Christian II var fange i 17 år. 

I Sønderborg er du tæt på oplevelsesparken Universe på Nordals og et bredt udvalg af indkøbsmuligheder i Flensborg.

Sønderborg ligger endvidere i en af Danmarks mest dynamiske erhvervsregioner. Området er centrum for en række højteknologiske og internationalt orienterede virksomheder, og her er et stort udbud af moderne og fremtidsorienterede uddannelsesinstitutioner. 

Sådan finder du vej

Kursistafdelingens adresse er:

Søndre Landevej 28, 
6400 Sønderborg 

EUC Syd og Skolehjemmet ligger 7 km fra Sønderborg lufthavn, 3 km fra Sønderborg togstation, og 850 m fra busstationen.

Indenrigsflyveturen mellem København og Sønderborg Lufthavn tager ca. 35 min. 

Ankomst i bil fra Jyllandssiden

Kør over Alssundbroen, hold venstre vejbane, når vejen deler lige efter broen og drej til højre i første rundkørsel (mod Sønderborg Øst). Følg Grundtvigs Allé til lyskrydset ved Sdr. Landevej. Drej til højre - EUC Syd, Skolehjemmet og Kursistafdeling ligger 200 m. fremme på venstre side. Følg skiltning for parkering.

Ankomst i bil via Bøjden-Fynshav

Kør lige ud ad Færgevej og følg hovedvej 8 mod Sønderborg. I anden rundkørsel: Drej af mod Sønderborg Øst og følg Augustenborg Landevej til krydset med Shell Tanken. Drej til venstre ad Grundtvigs Allé og kør til lyskrydset på Sdr. Landevej. Drej til højre og så ligger EUC Syd, Skolehjemmet og Kursistafdeling 200 m. fremme på venstre side. Turen tager knap 20 min. 
Book Bøjden-Fynshav-færgen