Vi skaber 

arbejdsglæde

Overblik – VEU-center

EUC Syd er hovedskole for VEU-Center Syd. I Danmark findes der 13 VEU-centre, der hver især fungerer som én samlet indgang for dig, der ønsker vejledning om hvilke muligheder, der findes for voksenuddannelse og efteruddannelse. 

VEU står for Voksen- og EfterUddannelse, og VEU-centret er et formelt samarbejde mellem de skoler, der udbyder voksenuddannelse og efteruddannelse. VEU-Center Syd er f.eks. et samarbejde mellem Business College Syd, EUC Syd, Gråsten Landbrugsskole, Haderslev Handelsskole, IBC Aabenraa, Social- og Sundhedsskolen Syd, Tønder Handelsskole og VUC Sønderjylland. Vores fælles formål er at tilbyde dig det samlede, mest effektive og fleksible tilbud om efteruddannelse. Derfor kan du også få rådgivning om mange andre uddannelser end netop dem, du finder hos os på EUC Syd.

Når du kontakter VEU-Center Syd, hjælper vi dig med at skabe kontakt til en konsulent, der tager udgangspunkt i dit behov. Vores konsulenter har overblik over de almene og erhvervsrettede efter-uddannelser som f.eks. AMU- og efteruddannelseskurser og kurser på VUC. Det betyder, at vi kan sende dig i den rigtige retning - uanset din branche, og hvor du bor.

Vi hjælper dig videre med din uddannelsesplanlægning, uanset om du er i arbejde eller er ledig.  Den rådgivning og vejledning, du modtager via dit VEU-center, er gratis og uforpligtende. Vejledningen vil føre til, at du står med en individuel plan for opkvalificering op mod dit mål i hånden. Du ved ligeledes, hvem du kan kontakte, når du har brug for yderligere information til at komme videre.

Hvis du ønsker du hjælp til at få et overblik over, hvilke muligheder du har, så kontakt os på tlf. 7010 1075 eller 7412 4212. Du kan også læse mere på www.veucentersyd.dk