Erhvervsuddannelsescenter Syd

    Informationsmøder
    om HTX, IB og EUX 

         ______________________________________________________________________ 

Velkommen til Sønderjyllands kraftcenter

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd Sønderjyllands største uddannelsesinstitution – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft. På alle vores uddannelser bliver elever, kursister og virksomheder klædt på til virkeligheden – hvad enten de gerne vil efteruddanne sig selv eller deres medarbejdere, drømmer om et liv som håndværker eller vil have en eksamen, der giver dem adgang til de videregående uddannelser. På EUC Syd får alle præcis de kompetencer, de skal bruge.  

Aktuelt
Fem af vores unge håndværkerelever skal med til DM i Skills
DM bliver afholdt i Fredericia fra d. 4.-6. februar. Der er gratis adgang og forventes 50.000 besøgende over de tre dage
Det er sjovest, når jeg også skal bruge hovedet
Emil skal med til DM i Skills torsdag d. 4. - lørdag d. 6. februar. Det afholdes i Fredericia og siden 2011 har DM i Skills været det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere. De kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. 
Jeg får en masse erfaring ved at være med i DM
DM i Skills er fra d. 4.-6. februar i Fredericia. Det er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere. De kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste.
Flygtninge kommer i praktik hos os
Det er en vigtig opgave for EUC at medvirke til at integrere flygtninge i det danske samfund. Derfor tager de flygtninge i praktik.
Læs alle nyheder

Denne side bruger cookies - hvis du fortsætter accepterer du dette.

OK
Læs mere